≡ Menu

Move to Earn

Move to Earn ali M2E je eden izmed zadnjih trendov na področju Blockchain tehnologije. Cilj Move to Earn aplikacij je, spremeniti navade uporabnikov ter lažje doseči zastavljene cije na področju fitnesa in zdravja. Večina teh aplikacij je še v fazi razvoja. Te aplikacije zahtevajo zelo malo ali nič dela, nekatere lahko uporabljamo brezplačno, nekatere pa zahtevajo investicijo v kovance ali NFT.

Walk to Earn

Walk to Earn aplikacije omogočajo zaslužek s hojo, tekom, pohodom in podobnimi aktivnostmi. Nekatere štejejo samo korake, nekatere prehojeno pot, nekatere pa zanima tudi srčni utrip. Nekatere aplikacije so brezplačne (Free to Play), nekatere pa zahtevajo investicijo.

Več si lahko preberete na tej povezavi Walk to Earn

Drive to Earn

Drive to Earn aplikacije omogočajo zaslužek za vožnjo z avtom. Zaslužek je odvisen od posamezne aplikacije. Nekatere štejejo prevožene kilometre, nekatere so pozorne na varno vožnjo, pospeševanje, zaviranje, omejitve hitrosti in uporabo telefona med vožnjo.

Več si lahko preberete na tej povezavi Drive to Earn

Sleep to Earn

Sleep to Earn aplikacije omogočajo zaslužek za spanje. Za uporabo teh aplikacij je obvezen merilnik srčnega utripa, saj plačajo glede na dolžino in kakovost spanja. Za uporabo aplikacije je potrebno imeti NFT, kar pomeni, da je potrebna manjša investicija.

Več si lahko preberete na tej povezavi Sleep to Earn

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 
Investiranje v kriptovalute ima velike potencialne nagrade, vendar tudi visoko tveganje. Preden investirate, se morate zavedati tveganj in biti pripravljeni jih sprejeti. Ne investirajte denarja, ki ga ne morete izgubiti. Informacije na spletni strani Kriptoban.si so namenjene izključno izobraževalnim namenom in niso ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut.
Kriptoban.si ne nudi svetovanja pri investiranju in ne daje priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.
Pretekli uspehi niso nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Investiranje zahteva znanje in potrpežljivost.