≡ Menu

Move to Earn

Move to Earn ali M2E je eden izmed zadnjih trendov na področju Blockchain tehnologije. Cilj Move to Earn aplikacij je, spremeniti navade uporabnikov ter lažje doseči zastavljene cije na področju fitnesa in zdravja. Večina teh aplikacij je še v fazi razvoja. Te aplikacije zahtevajo zelo malo ali nič dela, nekatere lahko uporabljamo brezplačno, nekatere pa zahtevajo investicijo v kovance ali NFT.

Walk to Earn

Walk to Earn aplikacije omogočajo zaslužek s hojo, tekom, pohodom in podobnimi aktivnostmi. Nekatere štejejo samo korake, nekatere prehojeno pot, nekatere pa zanima tudi srčni utrip. Nekatere aplikacije so brezplačne (Free to Play), nekatere pa zahtevajo investicijo.

Več si lahko preberete na tej povezavi Walk to Earn

Drive to Earn

Drive to Earn aplikacije omogočajo zaslužek za vožnjo z avtom. Zaslužek je odvisen od posamezne aplikacije. Nekatere štejejo prevožene kilometre, nekatere so pozorne na varno vožnjo, pospeševanje, zaviranje, omejitve hitrosti in uporabo telefona med vožnjo.

Sleep to Earn

Sleep to Earn aplikacije omogočajo zaslužek za spanje. Za uporabo teh aplikacij je obvezen merilnik srčnega utripa, saj plačajo glede na dolžino in kakovost spanja. Za uporabo aplikacije je potrebno imeti NFT, kar pomeni, da je potrebna manjša investicija.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 

Investiranje ima velike potencialne nagrade, vendar tudi veliko potencialno tveganje. Zavedati se morate tveganj in jih biti pripravljeni sprejeti. Ne trgujte z denarjem, katerega si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Vsebina in informacije na spletni strani Kriptoban.si, so zgolj v izobraževalne namene in niso nagovarjanje ali ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut in kripto žetonov. Kriptoban.si ni storitev investicijskega svetovanja in ne daje nobenih priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.

 

Pretekla uspešnost katerega koli investicijskega sistema ni nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Čeprav se odločite, da boste ukrepali na podlagi posredovanih informacij, vam Kriptoban.si v nobenem trenutku ne bo dal posebnih priporočil za katero koli določeno osebo in v nobenem trenutku bralec, ne sme upravičeno sklepati, da je takšen nasvet namenjen bralcu in Kriptoban.si na noben način ne bo prevzel odgovornosti za kakršne koli izgube, ki so posledica vaše odločitve. Informacije, ki jih posreduje Kriptoban.si, so izražene v dobri veri, vendar niso zagotovljene.

 

Zavedajte se, da investiranje zahteva znanje in potrpežljivost. Investiranje v kriptovalute ali kripto žetone je zelo špekulativno in trg je večinoma nereguliran – zato bi moral biti vsak, ki razmišlja o tem, pripravljen izgubiti celotno naložbo. Premislite ali razumete, kako delujejo kriptovalute in ali si lahko privoščite veliko tveganje izgube denarja.