≡ Menu

Nakup kriptovalut

Coinbase

Coinbase je ena izmed enostavnejših možnosti za nakup kriptovalut, vendar imajo dokaj visoke provizije. Nudijo tudi možnost Learn & Earn, kjer lahko enostavno zaslužite kriptovalute z reševanjem kvizov.

Več o Coinbasu


SwissBorg

Swissborg je verjetno najenostavnejši način za nakup kriptovalut, ki nudi nizke provizije vendar tudi manjše število kriptovalut. Imajo tudi možnost pametnega donosa (smart yield) z dnevnim izplačilom.


Bitstamp

Bitstamp je zaupanja vredna menjalnica za kriptovalute, ki s preverjeno infrastrukturo posluje že od leta 2011. Bitstamp nudi naprednejše trgovalne možnosti, zato je namenjen vlagateljem z nekaj izkušnjami.


Binance

Binance je največje menjalnica kriptovalut, z izredno izbiro kriptovalut in nizkimi provizijami. Na voljo imajo tudi široko paleto ostalih ostalih storitev, kot so Binance Earn, Binance Staking, Binance NFT,…


Crypto.com

Crypto.com je menjalnica za kriptovalute, ki nudi vse na enem mestu. Menjalnica deluje po principu, več kot imate njihovih CRO žetonov, večje ugodnosti imate.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 

Investiranje ima velike potencialne nagrade, vendar tudi veliko potencialno tveganje. Zavedati se morate tveganj in jih biti pripravljeni sprejeti. Ne trgujte z denarjem, katerega si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Vsebina in informacije na spletni strani Kriptoban.si, so zgolj v izobraževalne namene in niso nagovarjanje ali ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut in kripto žetonov. Kriptoban.si ni storitev investicijskega svetovanja in ne daje nobenih priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.

 

Pretekla uspešnost katerega koli investicijskega sistema ni nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Čeprav se odločite, da boste ukrepali na podlagi posredovanih informacij, vam Kriptoban.si v nobenem trenutku ne bo dal posebnih priporočil za katero koli določeno osebo in v nobenem trenutku bralec, ne sme upravičeno sklepati, da je takšen nasvet namenjen bralcu in Kriptoban.si na noben način ne bo prevzel odgovornosti za kakršne koli izgube, ki so posledica vaše odločitve. Informacije, ki jih posreduje Kriptoban.si, so izražene v dobri veri, vendar niso zagotovljene.

 

Zavedajte se, da investiranje zahteva znanje in potrpežljivost. Investiranje v kriptovalute ali kripto žetone je zelo špekulativno in trg je večinoma nereguliran – zato bi moral biti vsak, ki razmišlja o tem, pripravljen izgubiti celotno naložbo. Premislite ali razumete, kako delujejo kriptovalute in ali si lahko privoščite veliko tveganje izgube denarja.