≡ Menu

Nakup kriptovalut

Bybit

Bybit je menjalnica za kriptovalute s širokim naborom naprednih trgovalnih orodij. Ima vrhunsko varnost in zavezanost brez izpada strežnika. »Bybit Learn« je razdelek za začetnike, kjer se lahko naučijo kako uporabljati tehnična orodja in razumeti vzorce grafikonov. Imajo tudi veliko poučnega gradiva o decentraliziranih financah (DeFi) in podrobno analizo posameznih kovancev.

Obišči Bybit


SwissBorg

Swissborg je verjetno najenostavnejši način za nakup kriptovalut, ki nudi nizke provizije vendar tudi manjše število kriptovalut. Imajo tudi možnost pametnega donosa (smart yield) z dnevnim izplačilom.

Več o SwissBorgu

Obišči SwissBorg


Coinbase

Coinbase je ena izmed enostavnejših možnosti za nakup kriptovalut, vendar imajo dokaj visoke provizije. Nudijo tudi možnost Learn & Earn, kjer lahko enostavno zaslužite kriptovalute z reševanjem kvizov.

Več o Coinbasu

Obišči Coinbase


Bitstamp

Bitstamp je zaupanja vredna menjalnica za kriptovalute, ki s preverjeno infrastrukturo posluje že od leta 2011. Bitstamp nudi naprednejše trgovalne možnosti, zato je namenjen vlagateljem z nekaj izkušnjami.

Obišči Bitstamp


Binance

Binance je največje menjalnica kriptovalut, z izredno izbiro kriptovalut in nizkimi provizijami. Na voljo imajo tudi široko paleto ostalih ostalih storitev, kot so Binance Earn, Binance Staking, Binance NFT,…

Obišči Binance


Crypto.com

Crypto.com je menjalnica za kriptovalute, ki nudi vse na enem mestu. Menjalnica deluje po principu, več kot imate njihovih CRO žetonov, večje ugodnosti imate.

Obišči Crypto.com

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 
Investiranje v kriptovalute ima velike potencialne nagrade, vendar tudi visoko tveganje. Preden investirate, se morate zavedati tveganj in biti pripravljeni jih sprejeti. Ne investirajte denarja, ki ga ne morete izgubiti. Informacije na spletni strani Kriptoban.si so namenjene izključno izobraževalnim namenom in niso ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut.
Kriptoban.si ne nudi svetovanja pri investiranju in ne daje priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.
Pretekli uspehi niso nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Investiranje zahteva znanje in potrpežljivost.