≡ Menu

SwissBorg

Sponzorirano
Swissborg - investicija v kripto na pameten način

Swissborg je varna in hitro rastoča platforma za kripto naložbe in upravljanje s premoženjem, ki temelji na verigi blokov. Ustanovljena je bila leta 2016, s sedežem v Švici, podružnice pa imajo po vsem svetu, v več kot 20 državah. Pri SwissBorgu želijo ustvariti menjalnico za kriptovaluute, ki je bolj dostopna, varnejša in nudi hiter način trgovanja in investiranja v kriptovalute. Vizija SwissBorga je omogočit vsakomur, da dela na svojem bogastvu, brez strokovnjakov. To počnejo na več načinov.


Ključne informacije o SwissBorgu

 • Zelo enostaven in varen način vlaganja, tudi za začetnike v investiranju.
 • Nizke pristojbine brez skritih stroškov in najboljši menjalni tečaji.
 • Na voljo več kot 50 izbranih kriptovalut ali košarica skrbno izbranih kriptovalut.
 • Enostavna uporaba in edinstvena orodja za anlizo trgov kriptovalut.
 • Pametni mehanizem omogoča najboljše likvidnosti na kripto trgu.
 • Pametni donos na kriptovalute v denarnici z dnevnim izplačilom.
 • Številne nagrade za izjemen projekt in uspešnost na trgu kriptovalut.

Platforma SwissBorg je bila ustvarjena, da bi uporabnikom zagotovila lažji, varnejši in hitrejši način trgovanja in vlaganja v njihovo finančno prihodnost s kripto sredstvi.

SwissBorg v svoji aplikaciji ponuja nekaj najbolj izpopolnjenih analitičnih orodij, storitev in naložbenih možnosti za upravljanje digitalnih sredstev. Ta nabor edinstvenih orodij in prilagojenih storitev, pomaga bolje upravljati kripto portfelj in ugibanja o kripto naložbah.

Kliknite tukaj in si ustvarite račun še danes!
(Z uporabo zgornje povezave dobite srečko v vrednosti do 100€)

Značilnosti

Aplikacija SwissBorg Wealth ima zelo intuitivno in preprosto zasnovo, ki je enostavna za uporabo in krmarjenje tudi za novince. Spodaj je obsežen seznam nekaterih ključnih funkcij, zaradi katerih aplikacija SwissBorg Wealth izstopa v skupnosti kripto naložb.

Smart Engine

Aplikacija SwissBorg Wealth ponuja uporabnikom dostop do najboljše likvidnosti in tečajev na kripto trgu prek svojega revolucionarnega pametnega mehanizma. Ta pametni mehanizem v nekaj sekundah analizira na stotine trgovalnih parov, se povezuje in išče prek menjalnic Binance, HitBTC, LMAX, Kraken in Bitfinex za najboljše tečaje za nakup ali prodajo v vaši lokalni valuti ali kriptovaluti.

Smart Yield

SwissBorg Smart Yield omogoča uporabnikom, da si prislužijo konkurenčen APY z dnevnim izplačilom za polog različnih kriptovalut in stabilnih kovancev, ki jih držijo v aplikaciji. Računi Smart Yield v zakulisju izkorišča DeFi protokole. Trenutno imajo več kot 20 sredstev, ki so na voljo za ustvarjanje pametnega donosa, stopnje segajo od 0,2 % za Bitcoin, 3,8 % za ETH, 14 % za SushiSwap, do najvišjega 25 % APY za SwissBorg Token.

Analitična orodja

Z urno analizo sredstev Wealth App in algoritmi globokega učenja lahko pridobite boljši vpogled v uspešnost svojega portfelja, dobite nasvet v realnem času, kako ga izboljšati, ter bolje razumete svoje stroške in slabosti.

We want to give the opportunity to an ordinary individual to take control of their wealth without the need of financial experts.

Anthony Lesoismier-Geniaux, CSO and Co-founder of SwissBorg

Svetovalci Cyborg uporabljajo tudi algoritme globokega učenja za napovedovanje smeri trenda in pomagajo uporabnikom pri sprejemanju pametnejših naložbenih odločitev pri vlaganju v katero koli kripto sredstvo, ki je na voljo v aplikaciji Wealth.

Kliknite tukaj in si ustvarite račun še danes!
(Z uporabo zgornje povezave dobite srečko v vrednosti do 100€)

Varnost

SwissBorg je ena najbolj varnih in naprednih investicijskih platform, ki so trenutno na voljo na kripto trgu. To podjetje se osredotoča na varnost, stabilnost in enostavnost uporabe svoje aplikacije za upravljanje digitalnih sredstev.

Administrativno ekipo SwissBorg sestavljajo izkušeni strokovnjaki v kripto industriji. Vsi člani so bili na visokih položajih v nekaterih najboljših bankah in družbah za upravljanje premoženja na svetu, preden so se pridružili SwissBorgu.

Ogromno bogastvo znanja in izkušenj je omogočilo, da je projekt SwissBorg že na samem začetku postal ogromen uspeh. Ekipa SwissBorg je osvojila in še vedno dobiva številne nagrade za odličnost in izjemno uspešnost v kripto prostoru.

Od svoje uvedbe je platforma za upravljanje premoženja pridobila ogromno popularnost v kripto industriji in postala ena najbolj varnih, zaupanja vrednih in dobro znanih platform za kripto naložbe za kripto navdušence. Podjetje se osredotoča na to, da svojim uporabnikom ponuja prilagojene možnosti kripto naložb, ustvarjene tako, da ustrezajo vsaki njihovi potrebi.

Napredna varnost

SwissBorg jemlje varnost svoje platforme in sredstev strank kot glavno prednostno nalogo. To jih je pripeljalo do naložb v številne faze:

 • stresno testiranje platforme,
 • napredna varnostna programska oprema,
 • MPC kriptografija.

Naložbena platforma SwissBorg je močna, stabilna aplikacija, ki je varna pred hekerji in hrošči, kar zagotavlja, da so vaša sredstva vedno varna.

Struktura pristojbin

SwissBorg ima eno najbolj preglednih struktur pristojbin v kripto industriji. Podjetje se osredotoča na ponujanje najboljših cen brez skritih stroškov. Tako ste lahko vedno prepričani, da vedno dobite najboljše menjalne ponudbe SwissBorg.

CHSB žeton

Žeton SwissBorg (CHSB) je večnamenski žeton, ki temelji na verigi blokov Ethereum. S tem žetonom lahko uporabniki aplikacije SwissBorg Wealth App preprosto vlagajo nazaj v platformo SwissBorg in sodelujejo pri odločanju. Z žetonom se trenutno trguje na 5 aktivnih menjalnih trgih. Ko gre za lastništvo žetona, lahko preprosto kupite žeton CHSB v aplikaciji SwissBorg Wealth.

Kliknite tukaj in si ustvarite račun še danes!
(Z uporabo zgornje povezave dobite srečko v vrednosti do 100€)

Prednosti holdanja CHSB žetona

Žeton CHSB je v središču ekosistema SwissBorg in z njegovim držanjem dobite:

 • Dostop do prihodnjih ekskluzivnih izdelkov in storitev za upravljanje premoženja v aplikaciji.
 • Premium članstvo z zelo konkurenčnimi menjalnimi tečaji in brez provizij.
 • Glasovalne pravice na referendumih in prihodnost platforme SwissBorg.
 • Prislužite si izjemne nagrade za vlaganje v ekosistem SwissBorg.

Žeton SwissBorg CHSB ima tudi funkcijo Protect & Burn, katere cilj je zaščititi ceno žetona, hkrati pa zmanjšati ponudbo žetonov v obtoku. Na ta način je žeton CHSB prepričan, da bo sčasoma nadaljeval z višjo vrednostjo, medtem ko bo še vedno zaščiten pred bliskovitimi zrušitvami in množično devalvacijo. SwissBorg nameni 20 % prihodkov od provizij v aplikaciji Wealth App samo za ta namen.


Pogosto zastavljena vprašanja o SwissBorg platformi

Je SwissBorg varen za nakup?

SwissBorg velja za enega najvarnejših ponudnikov kriptovalut in ponuja zelo visok nivo varnosti, ampak vedno obstajaja nevarnost do neke meje.

Je SwissBorg varen za hrambo kriptovalut?

Kriptovalute je najvarneje hraniti v kripto denarnici, zato je za vložke nad 1000 EUR, priporočljiva fizična hladna denarnica.

Katere kriptovalute nudi SwissBorg?

SwissBorg nudi več kot 50 kriptovalut. Bitcoin, Ethereum, Solana, Polkadot, SwissBorg, AAVE in ostale, ki ustrezajo njihovim visokim standardom.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 
Investiranje v kriptovalute ima velike potencialne nagrade, vendar tudi visoko tveganje. Preden investirate, se morate zavedati tveganj in biti pripravljeni jih sprejeti. Ne investirajte denarja, ki ga ne morete izgubiti. Informacije na spletni strani Kriptoban.si so namenjene izključno izobraževalnim namenom in niso ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut.
Kriptoban.si ne nudi svetovanja pri investiranju in ne daje priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.
Pretekli uspehi niso nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Investiranje zahteva znanje in potrpežljivost.