≡ Menu

Zaslužek kriptovalut

COIN App

COIN APP je aplikacija za georudarjenje, ki omogoča zbiranje kovancev, katere nato zamenjate za njihovo kriptovaluto XYO, Bitcoin, Ethereum ali druge nagrade. Namenjena je tistim, ki se veliko pomikajo, ne glede na to ali veliko hodite, tekate, kolesarite, vozite z avtomobilom ali potujete.

Za resen zaslužek s to aplikacijo je potreben vložek 17EUR, za bluetooth obesek ali NFC kartico, za potrditev “identitete”, obenem pa poveča zaslužek za 12X. Kovance je možno zaslužit tudi z ogledom reklam, igranjem igric in preizkušanjem aplikacij. Obstaja še več načinov za zbiranje kovancev, ampak v Sloveniji še niso na voljo.

6. novembra 2021 je kovanec presenitil s svojo najvišjo vrednostjo 8 centov, kar pomeni, da je v enem letu zrastel za 40000%.

Prenesite si aplikacijo in začnite rudarit


Sweatcoin

Sweatcoin je aplikacija za štetje korakov, kjer za 1000 korakov dobite 1 SWC. Aplikacija deluje v ozadju in ne vzame nobenega časa. Zaenkrat lahko te kovance porabite za brezplačne izdelke, PayPal ali Amazon kupone, jih donirate raznim fundacijam ali pa shranjujete. Ekipa je za poletje 2022 napovedala, da bojo te kovance spremenili v kriptovaluto SWEAT.

Obstajajo 3 vrste članstva. “Free” omogoča do 10000 korakov dnevno, “Quaker” omogoča 15000 korakov dnevno, članarina pa znaša 15SWC, ki jih prislužite s koraki. “Premium” omogoča neomejeno število korakov, koraki se pa seštevajo X2. Premium članarina znaša 3 EUR na mesec ali 16 EUR na leto.

Prinesite si aplikacijo in začnite zbirati kovance


Coin Market Cap

Coin Market Cap ima 2 možnosti za sodelovanje. Ena izmed možnosti je “Learn and earn”, kjer se poučite o določenem projektu, rešite kviz in v primeru, da ste ga rešili 100% pravilno, ste nagrajeni z določeno vsoto kriptovalut, glede na projekt v katerem ste sodelovali. Ta možnost je zelo dobra za začetnike, ker jim razširi obzorja, kaj nudi veriga blokov in v kaj vlagajo.

Druga možnost je pa zbiranje diamantov, s katerimi je možno kupit NFTje. To je nekakšne vrste program zvestobe. Vsak dan dobite 10 diamantov, ki se 4. dan poveča na 20 diamantov, 7. dan se pa poveča na 50 diamantov. Cikel traja 7 dni, nato se začne znova. Vsak dan lahko tudi napoveste ceno trem kriptovalutam, ki jo bodo dosegle do konca meseca in dobite dodatnih 10 diamantov na dan.

Ustvarite si račun in začnite z zbiranjem


Crypto Challenge

Crypto Chalenge je aplikacija za napoved cene Bitcoina v naslednjih 24 urah. Aplikacija je zelo preprosta za uporabo in zahteva 5 klikov na dan.

  1. odpremo aplikacijo “Crypto Challenge”,
  2. pritisnemo “Forecast Bitcoin”,
  3. določimo smer gibanja Bitcoina,
  4. določimo število točk,
  5. pritisnemo “Forecast”.

Za najboljših 1000 napovedovalcev, so izplačila mesečna, v kriptovaluti Bitcoin.

Igra je zaključena, pripravlja se nekaj novega, Soonieverse.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 

Investiranje ima velike potencialne nagrade, vendar tudi veliko potencialno tveganje. Zavedati se morate tveganj in jih biti pripravljeni sprejeti. Ne trgujte z denarjem, katerega si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Vsebina in informacije na spletni strani Kriptoban.si, so zgolj v izobraževalne namene in niso nagovarjanje ali ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut in kripto žetonov. Kriptoban.si ni storitev investicijskega svetovanja in ne daje nobenih priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.

 

Pretekla uspešnost katerega koli investicijskega sistema ni nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Čeprav se odločite, da boste ukrepali na podlagi posredovanih informacij, vam Kriptoban.si v nobenem trenutku ne bo dal posebnih priporočil za katero koli določeno osebo in v nobenem trenutku bralec, ne sme upravičeno sklepati, da je takšen nasvet namenjen bralcu in Kriptoban.si na noben način ne bo prevzel odgovornosti za kakršne koli izgube, ki so posledica vaše odločitve. Informacije, ki jih posreduje Kriptoban.si, so izražene v dobri veri, vendar niso zagotovljene.

 

Zavedajte se, da investiranje zahteva znanje in potrpežljivost. Investiranje v kriptovalute ali kripto žetone je zelo špekulativno in trg je večinoma nereguliran – zato bi moral biti vsak, ki razmišlja o tem, pripravljen izgubiti celotno naložbo. Premislite ali razumete, kako delujejo kriptovalute in ali si lahko privoščite veliko tveganje izgube denarja.