≡ Menu

Zaslužek kriptovalut

Kriptovalute je možno zaslužit na več načinov, izberite pa tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Move to Earn

Move to Earn je eden izmed zadnjih trendov na področju kriptovalut. Kot že ime pove, Move 2 Earn aplikacije plačajo za pomikanje. Razvija se več konceptov, kot so Walk to Earn, ki šteje korake in razdaljo, Ride to Earn, ki meri razdaljo, Drive to Earn za vožnjo z avtomobilom ali motorjem. Cilj tega koncepta je, pomoč pri doseganju ciljev na področju športnih aktivnosti.

Več o Move to Earn projektih najtete na tej povezavi Move to Earn.

Learn to Earn

Learn to Earn je koncept, pri katerem pogledate video ali preberete članek in odgovorite na vprašanje, ter s tem zaslužite določeno število kovancev. Cilj tega je, da se uporabniki poučijo o določenem projektu in da bolje razumejo rešitev, ki jo omogoča projekt, s tem pa pripomorejo tudi k masovnemu sprejetju kriptovalut.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 

Investiranje ima velike potencialne nagrade, vendar tudi veliko potencialno tveganje. Zavedati se morate tveganj in jih biti pripravljeni sprejeti. Ne trgujte z denarjem, katerega si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Vsebina in informacije na spletni strani Kriptoban.si, so zgolj v izobraževalne namene in niso nagovarjanje ali ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut in kripto žetonov. Kriptoban.si ni storitev investicijskega svetovanja in ne daje nobenih priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.

 

Pretekla uspešnost katerega koli investicijskega sistema ni nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Čeprav se odločite, da boste ukrepali na podlagi posredovanih informacij, vam Kriptoban.si v nobenem trenutku ne bo dal posebnih priporočil za katero koli določeno osebo in v nobenem trenutku bralec, ne sme upravičeno sklepati, da je takšen nasvet namenjen bralcu in Kriptoban.si na noben način ne bo prevzel odgovornosti za kakršne koli izgube, ki so posledica vaše odločitve. Informacije, ki jih posreduje Kriptoban.si, so izražene v dobri veri, vendar niso zagotovljene.

 

Zavedajte se, da investiranje zahteva znanje in potrpežljivost. Investiranje v kriptovalute ali kripto žetone je zelo špekulativno in trg je večinoma nereguliran – zato bi moral biti vsak, ki razmišlja o tem, pripravljen izgubiti celotno naložbo. Premislite ali razumete, kako delujejo kriptovalute in ali si lahko privoščite veliko tveganje izgube denarja.