≡ Menu

Zaslužek kriptovalut

Kriptovalute je možno zaslužit na več načinov, predstavljenih bo samo nekaj osnovnih izberite pa tistega, ki vam najbolj odgovarja.

Move to Earn

Move to Earn je eden izmed zadnjih trendov na področju kriptovalut. Kot že ime pove, Move 2 Earn aplikacije plačajo za pomikanje. Razvija se več konceptov, kot so Walk to Earn, ki šteje korake in razdaljo, Ride to Earn, ki meri razdaljo, Drive to Earn za vožnjo z avtomobilom ali motorjem. Cilj tega koncepta je, pomoč pri doseganju ciljev na področju športnih aktivnosti.

Več o Move to Earn aplikacijah.

Learn to Earn

Learn to Earn je koncept, pri katerem pogledate video ali preberete članek in odgovorite na vprašanje, ter s tem zaslužite določeno število kovancev. Cilj tega je, da se uporabniki poučijo o določenem projektu in da bolje razumejo rešitev, ki jo omogoča projekt, s tem pa pripomorejo tudi k masovnemu sprejetju kriptovalut.

Več o Learn and Earn projektih.

Airdrops

Airdrop je metoda, s katero lahko brezplačno zaslužite kriptovalute. Te kriptovalute lahko zaslužite na več načinov. Za nekatere Airdrope, boste potrebovali samo javni ključ in ne vzamejo nobenega časa, pri nekaterih si je pa potrebno vzeti nekaj časa, deliti objavo na družabnih omrežjih ali preizkusiti njihovo omrežje ali storitev, kar vas stane centov ali € za transakcijo.

Več o Airdrop nagradah.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 
Investiranje v kriptovalute ima velike potencialne nagrade, vendar tudi visoko tveganje. Preden investirate, se morate zavedati tveganj in biti pripravljeni jih sprejeti. Ne investirajte denarja, ki ga ne morete izgubiti. Informacije na spletni strani Kriptoban.si so namenjene izključno izobraževalnim namenom in niso ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut.
Kriptoban.si ne nudi svetovanja pri investiranju in ne daje priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.
Pretekli uspehi niso nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Investiranje zahteva znanje in potrpežljivost.