≡ Menu

Politika zaslužka

Lastnik spletnega mesta Kriptoban.si lahko prejme nadomestilo za priporočila v zvezi z izdelki ali storitvami na tem spletnem mestu.

To nadomestilo je lahko v obliki denarja, kriptovalut, storitev ali brezplačnih izdelkov in lahko obstaja brez kakršnega koli dejanja obiskovalca spletnega mesta. Če kupite izdelek ali storitev, ki jih priporoča https://kriptoban.si/, je razumljivo, da bi lahko pri lastniku Kriptoban.si prišlo do neke vrste nadomestila. Če na primer kliknete na partnersko povezavo in nato kupite priporočeni izdelek ali storitev, lahko lastnik Kriptoban.si prejme nadomestilo.

To razkritje nadomestila je bilo namenjeno vaši zaščiti in popolnemu razkritju kakršnega koli razmerja med priporočili izdelka ali storitve Kriptoban.si in lastniki teh izdelkov ali storitev.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 

Investiranje ima velike potencialne nagrade, vendar tudi veliko potencialno tveganje. Zavedati se morate tveganj in jih biti pripravljeni sprejeti. Ne trgujte z denarjem, katerega si ne morete privoščiti, da bi ga izgubili. Vsebina in informacije na spletni strani Kriptoban.si, so zgolj v izobraževalne namene in niso nagovarjanje ali ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut in kripto žetonov. Kriptoban.si ni storitev investicijskega svetovanja in ne daje nobenih priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.

 

Pretekla uspešnost katerega koli investicijskega sistema ni nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Čeprav se odločite, da boste ukrepali na podlagi posredovanih informacij, vam Kriptoban.si v nobenem trenutku ne bo dal posebnih priporočil za katero koli določeno osebo in v nobenem trenutku bralec, ne sme upravičeno sklepati, da je takšen nasvet namenjen bralcu in Kriptoban.si na noben način ne bo prevzel odgovornosti za kakršne koli izgube, ki so posledica vaše odločitve. Informacije, ki jih posreduje Kriptoban.si, so izražene v dobri veri, vendar niso zagotovljene.

 

Zavedajte se, da investiranje zahteva znanje in potrpežljivost. Investiranje v kriptovalute ali kripto žetone je zelo špekulativno in trg je večinoma nereguliran – zato bi moral biti vsak, ki razmišlja o tem, pripravljen izgubiti celotno naložbo. Premislite ali razumete, kako delujejo kriptovalute in ali si lahko privoščite veliko tveganje izgube denarja.