≡ Menu

Politika zaslužka

Lastnik spletnega mesta Kriptoban.si lahko prejme nadomestilo za priporočila v zvezi z izdelki ali storitvami na tem spletnem mestu.

To nadomestilo je lahko v obliki denarja, kriptovalut, storitev ali brezplačnih izdelkov in lahko obstaja brez kakršnega koli dejanja obiskovalca spletnega mesta. Če kupite izdelek ali storitev, ki jih priporoča https://kriptoban.si/, je razumljivo, da bi lahko pri lastniku Kriptoban.si prišlo do neke vrste nadomestila. Če na primer kliknete na partnersko povezavo in nato kupite priporočeni izdelek ali storitev, lahko lastnik Kriptoban.si prejme nadomestilo.

To razkritje nadomestila je bilo namenjeno vaši zaščiti in popolnemu razkritju kakršnega koli razmerja med priporočili izdelka ali storitve Kriptoban.si in lastniki teh izdelkov ali storitev.

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 
Investiranje v kriptovalute ima velike potencialne nagrade, vendar tudi visoko tveganje. Preden investirate, se morate zavedati tveganj in biti pripravljeni jih sprejeti. Ne investirajte denarja, ki ga ne morete izgubiti. Informacije na spletni strani Kriptoban.si so namenjene izključno izobraževalnim namenom in niso ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut.
Kriptoban.si ne nudi svetovanja pri investiranju in ne daje priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.
Pretekli uspehi niso nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Investiranje zahteva znanje in potrpežljivost.