≡ Menu

Politika zasebnosti

Kdo smo

Naslov naše spletne strani je: https://kriptoban.si

Komentarji

Ko obiskovalci pustijo komentarje na spletnem mestu, zberemo podatke prikazane v obrazcu za komentarje, pa tudi naslov IP obiskovalca in niz uporabniškega agenta brskalnika, ki pomagajo pri odkrivanju neželenih aktivnosti.

Anonimizirani niz, ustvarjen iz vašega e-poštnega naslova (imenovan tudi hash), lahko preveri ali ga uporabljate storitev Gravatar. Pravilnik o zasebnosti storitve Gravatar je na voljo tukaj: https://automattic.com/privacy/. Po odobritvi vašega komentarja, je vaša slika profila vidna javnosti, v kontekstu vašega komentarja.

Mediji

Če naložite slike na spletno stran, se izogibajte nalaganju slik z vključenimi podatki o lokaciji (EXIF GPS). Obiskovalci spletne strani lahko slike prenesejo in iz njih izvlečejo podatke o lokaciji.

Piškotki

Spletna stran Kriptoban.si uporablja Google Analytics piškotke, ki so namenjeni spremljanju statistike obiska na spletni strani. Življenjska doba piškotka je dokler ne zapustite naše spletne strani.

Piškotki na naši spletni strani ne vsebujejo zlonamernih kod in virusov, zato niso škodljivi.

Če na naši spletni strani pustite komentar, se lahko odločite za shranjevanje svojega imena, e-poštnega naslova in spletne strani v piškotke. Ti piškotk so za vaše udobje, tako da vam ni treba znova izpolnjevati svojih podatkov, ko pustite nov komentar. Ti piškotki bodo trajali eno leto.

Če obiščete našo prijavno stran, bomo nastavili začasni piškotek, da ugotovimo, ali vaš brskalnik sprejema piškotke. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in se zavrže, ko zaprete brskalnik.

Ko se prijavite, bomo nastavili tudi več piškotkov, da shranimo vaše podatke za prijavo in izbire zaslona. Piškotki za prijavo trajajo dva dni, piškotki z možnostmi zaslona pa eno leto. Če izberete »Zapomni si me«, bo vaša prijava trajala dva tedna. Če se odjavite iz računa, bodo piškotki za prijavo odstranjeni.

Če uredite ali objavite članek, bo v vašem brskalniku shranjen dodaten piškotek. Ta piškotek ne vsebuje osebnih podatkov in preprosto navaja ID objave članka, ki ste ga pravkar uredili. Poteče po 1 dnevu.

Vdelana vsebina iz drugih spletnih mest

Članki na spletni strani lahko vključujejo vdelano vsebino (videoposnetke, slike, članke). Vdelana vsebina z drugih spletnih strani se obnaša popolnoma enako, kot če bi obiskovalec obiskal njihovo spletno stran.

Ta spletna mesta lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vgrajujejo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo s to vdelano vsebino, vključno s sledenjem vaši interakciji z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

S kom delimo vaše podatke

Če zahtevate ponastavitev gesla, bo vaš naslov IP vključen v e-poštno sporočilo za ponastavitev gesla.

Kako dolgo hranimo vaše podatke

Če pustite komentar, se komentar in njegovi metapodatki ohranijo za nedoločen čas. Tako lahko samodejno prepoznamo in odobrimo nadaljnje komentarje, namesto da bi jih zadržali v čakalni vrsti za moderiranje.

Uporabniki, ki se registrirajo na naši spletni strani (če obstajajo), osebne podatke, ki jih navedejo, shranimo v njihov uporabniški profil. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, urejajo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen, da ne morejo spremeniti uporabniškega imena). Skrbniki spletnih mest lahko te podatke tudi vidijo in urejajo.

Kakšne pravice imate do svojih podatkov

Če imate račun na tej spletni strani ali ste pustili komentar, lahko zahtevate izvoženo datoteko osebnih podatkov, ki jih imamo o vas, vključno s podatki, ki ste nam jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da izbrišemo vse osebne podatke, ki jih imamo o vas. To ne vključuje nobenih podatkov, ki jih moramo hraniti za upravne, pravne ali varnostne namene.

Kam pošljemo vaše podatke

Komentarji obiskovalcev bodo morda preverjeni s pomočjo avtomatizirane storitve zaznavanja neželene pošte.

Imate vprašanje

Za več informacij, nas kontaktirajte na: info@kriptoban.si

Opozorilo o tveganju pri investiranju v kriptovalute!

 
Investiranje v kriptovalute ima velike potencialne nagrade, vendar tudi visoko tveganje. Preden investirate, se morate zavedati tveganj in biti pripravljeni jih sprejeti. Ne investirajte denarja, ki ga ne morete izgubiti. Informacije na spletni strani Kriptoban.si so namenjene izključno izobraževalnim namenom in niso ponudba za nakup ali prodajo kriptovalut.
Kriptoban.si ne nudi svetovanja pri investiranju in ne daje priporočil za nakup ali prodajo kriptovalut.
Pretekli uspehi niso nujno pokazatelj prihodnjih rezultatov. Investiranje zahteva znanje in potrpežljivost.